Suami Tutup Mata Dan Mulut Isteri Kemudian POTONG Tangannya. Puncanya Buat Ramai TERKEJUT !!!

| July 11, 2017 | 0 Comments

Suami Tutup Mata Dan Mulut Isteri Kemudian POTONG Tangannya. Puncanya Buat Ramai TERKEJUT !!! | Seorang suami yang cemburu buta bakal menjalani kehidupan di penjara setelah memotong jari isterinya kerana isterinya menyambung pelajaran tanpa izinnya. Rafiqul Islam, 30, menutup mata isterinya, Hawa Akhter, 21, dan menutup mulutnya dengan pita pelekat, sambil memberitahu bahawa dia akan memberikan kepadanya hadiah.

Sebaliknya dia memegang tangan isterinyanya dan memotong semua lima jari. Salah seorang adik-beradiknya kemudian melemparkan jari-jari Cik Akhter ke dalam tong sampah supaya doktor tidak dapat menyambung nya semula.

Encik Islam, yang merupakan pekerja asing di Emiriah Arab Bersatu, telah memberi amaran kepada isterinya bahawa ada ‘kesan yang buruk’  jika dia tidak menyambung pelajarannya.

‘Selepas dia kembali dari Bangladesh, dia ingin mengadakan perbincangan dengan saya,’ kata Akhter kepada The Times.
‘Tiba-tiba, dia menutup mata saya dan mengikat tangan saya. Dia juga menutup mulut saya dengan mengatakan bahawa dia akan memberi saya beberapa kejutan. Tetapi, sebaliknya dia memotong jari saya. ‘

Ketua Polis Bangladesh, Mohammed Saluddin, mengatakan bahawa Encik Islam telah mengaku bersalah setelah dia ditangkap di ibukota, Dhaka, dan akan menghadapi pertuduhan  menyebabkan kecacatan kekal kepada mangsa
Kumpulan hak asasi manusia menuntut penjara seumur hidup.

‘Dia marah. Dia cemburu kerana dia hanya mempunyai gred 8 pendidikan biasa, manakala isterinya pergi ke kolej untuk melanjutkan pengajian tinggi, ” kata Saluddin.

Ms Akhter berkata dia sedang belajar untuk menulis dengan tangan kiri dan bertekad untuk meneruskan pengajiannya. Dia kini kembali ke rumah orang tuanya.

Serangan ini adalah yang terbaru dalam satu siri tindakan yang mensasarkan wanita berpendidikan dalam syarikat yang majoritinya Muslim.
Pada bulan Jun, seorang lelaki yang menganggur mencungkil mata isterinya, seorang penolong profesor di Universiti Dhaka, kerana dia tidak dapat menahannya untuk menyambung pengajian tinggi di Universiti Kanada.

Sumber:- DailyMail

P.S. 1 – Padah Tumpang Kereta Dinaiki 4 Gadis. Lelaki Ini DIR0G0L Bergilir² & Dibuang Dalam Semak !!!
P.S. 2 – Gaji RM 1600 Tapi Dah Ada Aset Bernilai SEJUTA Ringgit. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TAKJUB !!!
P.S. 3 – [VIDEO] Apa Yang Pengiring Kereta PM Jepun Ini Lakukan Buat Ramai KAGUM !!!
P.S. 4 – Askar Israel KANTOI Campak SESUATU Di sisi Mayat Warga Palestin Yg Buat Ramai GERAM !!!
P.S. 5 – Bila Tanya Ttg KEKAYAAN. Ini Jawapan Syed Mokhtar Yg Buat Ramai TERDIAM !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *