Perlakuan Jahat 2 Pelajar TERBONGKAR Apabila Video Mereka MEMPERK0SA Rakan Sekelas Tersebar !!!  

| July 10, 2017 | 0 Comments

Perlakuan Jahat 2 Pelajar TERBONGKAR Apabila Video Mereka MEMPERK0SA Rakan Sekelas Tersebar !!!  | Dua pelajar sekolah menengah berusia 16 dan 17 tahun ditahan polis di Kota Kinabalu kira-kira jam 5 petang, Khamis lalu. Dua pelajar itu dilaporkan ditangkap kerana merogol seorang pelajar perempuan berusia 17 tahun.

 

Menurut Lobak Merah, kes rogol itu berlaku 3 bulan lalu, namun insiden berkenaan mula diketahui pihak berkuasa kerana dua lelaki tersebut telah merakamkan perlakuan mereka itu.

Kedua-dua penjenayah muda itu ditangkap apabila gambar-gambar yang dirakam semasa kejadian itu telah disebarkan.

Kesemua gambar itu telah tersebar sehingga sampai ke pengetahuan guru disiplin dan dua perogol serta mangsa telah dipanggil ke pejabat. Kejadian rogol berkenaan berlaku pada 1 April ketika dua suspek memanggil mangsa ke pondok kecil di belakang sekolah dengan alasan mahu adakan perbincangan.

Tiba di tempat itu, dua suspek menariknya ke dalam pondok sebelum mengunci pintu dan mengambil giliran merogolnya. Kemudian, mereka mengugut akan mencederakan mangsa jika dia memberitahu sesiapa tentang insiden itu.

Mereka malah sempat merakamkan aksi rogol itu dan kesemuanya tersebar pada 5 Julai lalu. Polis telah pun menahan kedua-dua lelaki untuk siasatan lanjut sementara mangsa dihantar hospital untuk pemeriksaan.

Sumber:- LobakMerah

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Viral

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *