[VIDEO] Tak Tahan DIPERK0SA Bapa, Abang Dan Bapa Saudara, Wanita Ini Bunuh Diri Secara Live !!!

| June 11, 2017 | 0 Comments

[VIDEO] Tak Tahan DIPERK0SA Bapa, Abang Dan Bapa Saudara, Wanita Ini Bunuh Diri Secara Live !!! | Banyak wanita yang menjadi mangsa pemerkosaan, tanpa dapat melihat pelakunya  mendapat hukuman setimpal. Salah satunya adalah wanita yang dikenali sebagai Pitchie Inoue.

Awal minggu ini, kisah Pitchie menjadi viral, khususnya di Filipina, apabila sebuah video yang dimuat naik oleh pengguna Facebook bernama Jayson D delos Reyesi, memuat naik video Pitchie membunuh diri dengan menelan belasan pil sekaligus. Setelah video itu menjadi viral, tersebar pula gambar jenazahnya di dalam keranda mayat.

Pitchie merupakan seorang tenaga kerja wanita asal Filipina yang merantau ke Jepun. Sebelum bunuh diri, Pitchie merakam pengakuan. Dia mengaku diperkosa oleh ayahnya, abangnya dan ahli keluarganya yang lain, semasa masih berada di Filipina.

Penderitaan yang dia terima dari keluarganya itu bukan hana sekali atau dua kali. Setiap saat dia jadikan sebagai hamba $ek$, Pitchie dipaksa untuk mendiamkan diri. Sedihnya, ibu Pitchie juga mengetahui hal tersebut, namun dia tidak mampu berbuat apa-apa.

Keluarganya memberitahu Pitchie, bahawa jika dia ingin bunuh diri, maka dia mesti lakukannya di luar Filipina.

Setelah pindah ke Jepun, Pitchie masih trauma, meski dia sudah bersuami dengan seorang lelaki yang mahu menerima masa lalunya. Pitchie akhirnya benar-benar melakukan apa yang keluarganya minta.

Dari statusnya, Jayson D delos Reyes menyebutkan, dia memuat naik video ini agar ada keadilan buat Pitchie. Dia berharap pelaku ditangkap oleh polis.


Sumber:-Eberita

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Viral

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *