Polis Terdengar Bunyi Dalam Kontena. Selepas Dibuka Apa Yang Mereka Temui Sangat MENGEJUTKAN !!!

| June 11, 2017 | 0 Comments

Polis Terdengar Bunyi Dalam Kontena. Selepas Dibuka Apa Yang Mereka Temui Sangat MENGEJUTKAN !!!  | Ini adalah saat yang paling melegakan bagi seorang wanita yang menjadi hamba $ek$ dan dirantai dalam kontena oleh seorang pembunuh bersiri apabila dia berjaya diselamatkan oleh sepasukan anggota polis.

Polis menemui Kala Brown, 30, di Spartanburg County, South Carolina, selepas Todd Kohlhepp menculiknya, dia dikunci di dalam kontena dan berulang kali dirogol.

Timbalan South Carolina sheriff membebaskannya selepas mendengar jeritan di dalam kontena besar.
Penyiasat kemudian terbuka pintu kontena untuk menyelamatkan Brown, yang telah dirantai dalamnya selama kira-kira dua bulan, berdasarkan rakaman yang dikeluarkan oleh pendakwa raya pada hari Jumaat lalu.

Semasa operasi sepuluh minit itu, pegawai polis yang membuka pintu kontena itu mendapati Kala Brown yang lengkap berpakaian, duduk di atas lantai dengan rantai di lehernya yang dilekatkan ke dinding.

Bercakap mengenai teman lelakinya, Charlie Karver yang  juga diculik Kohlhepp, seorang pegawai bertanya Brown: ‘Adakah anda tahu di mana teman anda?’
‘Charlie? Dia menembaknya, ‘kata beliau secara senyap-senyap.
‘Siapa yang lakukan?’ pegawai bertanya.
‘Todd Kohlhepp menembak Charlie Carver tiga kali di dada, membungkusnya dengan tarp biru, memasukkannya ke dalam baldi traktor, dan saya dikunci di sini. Sejak itu saya tidak pernah melihat dia lagi. Kohlhepp memberitahu Charlie telah mati dan dikebumikan. Kohlhepp juga berkata terdapat beberapa mayat dikebumikan di sini, “katanya.

Gambar Kala Brown dan kekasihnya yang dibunuh Charlie Karver

Pada 3 November, penyiasat pergi ke tanah milik Kohlepp untuk mencari Brown dan teman lelakinya, Charles berusia 32 tahun David Carter.
Pasangan itu hilang selama dua bulan, dan telefon bimbit di sisi menunjukkan dia mungkin berada di kawasan itu semasa dia hilang.
Polis menemui tiga mayat atas tanah 95 ekar milik Kohlhepp sebelum mereka mendengar tangisan Brown lalu menyelamatkannya.

Gambar Todd Kohlhepp

Pihak berkuasa berkata, dalam perjalanan ke hospital, Brown menceritakan kepada mereka bagaimana Kohlhepp mengaku membunuh sepasangan suami isteri sebelum dia ditangkap, dan membunuh empat orang di kedai motosikal Spartanburg County dimana pembunuhan itu belum dapat diselesaikan selama 13 tahun.

Brown kemudian memberitahu polis bahawa dia pergi ke tanah milik kohlhepp itu dua bulan lalu dengan Carter, untuk kerja pembersihan.

Kohlhepp menembak Carter mati dan kemudian merantainya dalam kontena yang mana kohlhepp berterusan merogolnya pada setiap hari.

Selepas mencari Brown dan menangkap Kohlhepp, penyiasat mendapati mayat Carter di tanam di tanah miliknya, bersama-sama dengan dua mayat lain.

Rakan-rakan dan rakan sekerjanya di perniagaan hartanah Kohlhepp berkata beliau merupakan seorang pekerja gigih dengan beberapa tabiat pelik. Dia akan menonton video lucah semasa kerja dan bergurau di laman web firmanya bahawa dia memberi motivasi kepada pekerja dengan tidak memberi mereka makan.

Sumber:- DailyMail

P.S. 1 – Padah Tumpang Kereta Dinaiki 4 Gadis. Lelaki Ini DIR0G0L Bergilir² & Dibuang Dalam Semak !!!
P.S. 2 – Gaji RM 1600 Tapi Dah Ada Aset Bernilai SEJUTA Ringgit. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TAKJUB !!!
P.S. 3 – [VIDEO] Apa Yang Pengiring Kereta PM Jepun Ini Lakukan Buat Ramai KAGUM !!!
P.S. 4 – Askar Israel KANTOI Campak SESUATU Di sisi Mayat Warga Palestin Yg Buat Ramai GERAM !!!
P.S. 5 – Bila Tanya Ttg KEKAYAAN. Ini Jawapan Syed Mokhtar Yg Buat Ramai TERDIAM !!!

Tags: , , , ,

Category: Berita Luar Negara

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *