Anak Gadis 5 Tahun Dan Lelaki 6 Tahun Terpaksa DIKAHWINKAN. Ini Sebab Yang Buat Ramai TERPANA !!!

| June 20, 2017 | 3 Comments

Anak Gadis 5 Tahun Dan Lelaki 6 Tahun Terpaksa DIKAHWINKAN. Ini Sebab Yang Buat Ramai TERPANA !!! | Seorang gadis berusia lima tahun yang menghidap kanser menunaikan hasratnya sebelum mati untuk mengadakan perkahwinan olok-olok apabila dia ‘berkahwin’ dengan sahabatnya dalam upacara yang sangat menyentuh hati.

Eileidh Paterson, dari Forres, Moray, menyenaraikan semua keinginan yang ingin dipenuhinya setelah dia didiagnosis menghidap neuroblastoma terminal, kanser kanak-kanak yang jarang berlaku, dan dia berkata perkara yang paling dia ingin lakukan ialah berkahwin dengan sahabatnya, Harrison Grier enam tahun.

Impian Brave Eileidh menjadi kenyataan semalam apabila pasangan itu bertukar-tukar kalung dan diisytiharkan ‘sahabat terbaik untuk selama-lamanya’ dalam majlis yang penuh perhatian yang dihadiri oleh keluarga, dan kawan-kawan.

Foto acara yang diadakan di sebuah bilik mesyuarat di Aberdeen, memperlihatkan Eileidh berseri-seri ketika dia dan Harrison berjalan menyusuri lorong. Bapa Harrison, Billy, 31, berkata: ‘Harrison tidak pernah berkahwin sebelum ini, jadi ini semua baru baginya, tetapi ia adalah upacara yang indah dan dia menikmati setiap minit.

‘Dia agak teruja untuk melakukannya. Sejak bertemu dengan Eileidh, mereka tidak dapat dipisahkan.
‘Saya fikir dia tahu apa yang berlaku. Dia pasti tahu betapa pentingnya perkara ini bagi Eileidh dan dia ingin melakukan apa sahaja yang boleh dia lakukan untuk Eileidh. ‘

Eileidh mempunyai pelbagai aktiviti lain dalam senarai keinginannya termasuk berenang dengan ikan duyung, berenang dengan ikan lumba-lumba, bermain di pantai, melawat taman air, melihat salji. Impian lain termasuk menghias bilik tidur, terbang dalam pesawat untuk percutian singkat, menaiki London Eye, melihat Illuminations Blackpool, menjadi penjaga zoo untuk sehari, melawat Disneyland.

Encik Grant, 32, yang menyediakan seluruh acara ‘perkahwinan’ dalam masa sebulan, berkata: ‘Sangat mengagumkan untuk melihat komuniti berkumpul dengan cepat untuk meluangkankan masa dan tenaga mereka untuk acara tersebut.
‘Saya telah mengenali Eileidh sejak dia didiagnosis dan saya ingin melakukan segala yang saya mampu untuk memenuhi senarai keinginannya. Apabila saya melihat bahawa ini ada dalam senarainya, saya terpaksa mencari jalan untuk menjadikannya kenyataan.

‘Peristiwa semacam ini biasanya mengambil masa yang lebih lama untuk diaturkan, tetapi segalanya dilakukan hanya dalam masa sebulan, ianya sangat menakjubkan. ‘Saya tahu bahawa Eileidh dan keluarganya benar-benar keletihan selepas mereka bertungus lumus untuk menjayakan acara ini.’

Sumber:- DailyMail

P.S. 1 – Padah Tumpang Kereta Dinaiki 4 Gadis. Lelaki Ini DIR0G0L Bergilir² & Dibuang Dalam Semak !!!
P.S. 2 – Gaji RM 1600 Tapi Dah Ada Aset Bernilai SEJUTA Ringgit. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TAKJUB !!!
P.S. 3 – [VIDEO] Apa Yang Pengiring Kereta PM Jepun Ini Lakukan Buat Ramai KAGUM !!!
P.S. 4 – Askar Israel KANTOI Campak SESUATU Di sisi Mayat Warga Palestin Yg Buat Ramai GERAM !!!
P.S. 5 – Bila Tanya Ttg KEKAYAAN. Ini Jawapan Syed Mokhtar Yg Buat Ramai TERDIAM !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Viral

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *