[VIDEO] Teruja Lihat Anjing Laut. Orang Ramai Bagi Makanan. Tapi Apa Yang Haiwan Ini Lakukan Memang MENGEJUTKAN !!!

| May 22, 2017 | 0 Comments

[VIDEO] Teruja Lihat Anjing Laut. Orang Ramai Bagi Makanan. Tapi Apa Yang Haiwan Ini Lakukan Memang MENGEJUTKAN !!! | Seorang gadis kecil mengalami trauma selepas seekor anjing laut menarik gadis kecil itu, ketika ia duduk di tepi pelabuhan sebelum mengheretnya ke dalam air.

Kejadian yang menakutkan itu berlaku di Pelabuhan Steveston Fisherman di Richmond B.C., di Kanada, ketika pelancong sedang melihat haiwan itu mencari ikan di tepi pelabuhan. Rakaman itu pada awalnya menunjukkan orang ramai ketawa melihat gelagat anjing laut itu timbul dan tenggelam di dalam air. Dan secara tiba-tiba ia melompat menyambar seorang gadis yang bersandar di tepi pelabuhan untuk melihat pemandangan.


Orang ramai yang melihat kejadian itu terkejut dan menjerit, Seorang lelaki yang dipercayai saudara gadis itu terus melompat kedalam air untuk menyelamatkannya.


Video itu telah dirakam oleh Michael Fujiwara, dari Vancouver, yang memberitahu Vancouver Sun: “Saya hanya duduk ditepi pelabuhan kemudian ternampak anjing laut ini muncul dari air di depan saya. Saya hanya mengambil keluar telefon bimbit saya dan merakamnya.

‘Singa laut sebenarnya menarik banyak perhatian daripada para pengunjung di sana, termasuk gadis muda.
“Saya rasa dia dan keluarganya, mula memberi makan haiwan itu serbuk roti atau apa pun ia, dan kemudian haiwan itu mula merasa selesa dengan kehadiran manusia. ‘

Anjing laut merupakan makhluk yang sangat pintar dan secara amnya dianggap haiwan pemalu. Walaupun terdapat laporan serangan agresif ke atas manusia pada masa lalu, namun tidak diketahui adakah haiwan itu cuba untuk mencederakan gadis itu.

Lihat video:-

 

Sumber:-DailyMail

P.S. 1 – Padah Tumpang Kereta Dinaiki 4 Gadis. Lelaki Ini DIR0G0L Bergilir² & Dibuang Dalam Semak !!!
P.S. 2 – Gaji RM 1600 Tapi Dah Ada Aset Bernilai SEJUTA Ringgit. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TAKJUB !!!
P.S. 3 – [VIDEO] Apa Yang Pengiring Kereta PM Jepun Ini Lakukan Buat Ramai KAGUM !!!
P.S. 4 – Askar Israel KANTOI Campak SESUATU Di sisi Mayat Warga Palestin Yg Buat Ramai GERAM !!!
P.S. 5 – Bila Tanya Ttg KEKAYAAN. Ini Jawapan Syed Mokhtar Yg Buat Ramai TERDIAM !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Viral

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *