Masa Kanak² Gadis Ini Selalu Stress Diejek Godzilla. 15 Tahun Kemudian Penampilannya Buat Ramai TERLOPONG !!!

| May 4, 2017 | 0 Comments

Masa Kanak² Gadis Ini Selalu Stress Diejek Godzilla. 15 Tahun Kemudian Penampilannya Buat Ramai TERLOPONG !!! | Zaman kanak-kanak seharusnya menjadi waktu yang indah bagi setiap kanak-kanak. Namun, anak kecil bernama Aly Stolz ini tak memiliki nasib sebaik kanak-kanak sebayanya. Dia telah menjadi mangsa ejekan kawan-kawannya sewaktu di bangku sekolah.

Aly Stolz akhirnya mendapat gelaran sebagai Godzilla atau monster. Hal itu kerana ketinggian Aly Stolz jauh berbeza dari kawan-kawannya. Dia selalu menjadi yang paling tinggi di kelas, kawan-kawannya hanya setinggi bahunya.

Sewaktu usia mencecah 12 tahun, tinggi Aly Stolz sudah mencapai 190 cm. Perkara itu menyebabkannya sentiasa murung dan malu karena tingginya yang tak normal. 15 tahun berlalu, kini Aly Stolz telah berusia 27 tahun.

Tingginya semakin bertambah dari tahun ke tahun. Aly Stolz  kini memiliki ketinggian 205 cm, dan dia mengaku agak sukar baginya ketika membeli belah kerana ukuran badannya yang besar membuatnya susah mendapatkan baju yang sesuai.

Bukan itu saja masyarakat juga ada yang memberikan pandangan serta kata-kata sinis padanya. Tapi, segala pengalaman buruk itu semakin membuat Aly dewasa. Siapa sangka Aly Stolz kini bekerja sebagai model.
Dia begitu menikmati pekerjaan yang menerima dirinya seadanya itu. Tak hanya itu, Aly Stolz juga sudah memiliki teman lelaki. Kekasih Aly bernama Sean Webb, keduanya hidup dengan penuh cinta. Sean adalah lelaki yang agak tinggi, tetapi kerana ketinggian Aly, dia kelihatan lebih pendek. Sean memiliki tinggi 193 cm, lebih pendek 12 cm dari Aly Stolz. Tetapi, hal tersebut tak jadi masalah selama cinta dapat mempersatukan mereka.

Sumber:-Tribbunnews

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *